Terugbetalingsbeleid

RETOURVOORWAARDEN
De producten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen vanaf de dag waarop de bestelling is ontvangen.
Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Gebruik hiervoor het retourformulier
RETOURVOORWAARDEN VOOR HET TERUG STUREN
  • Product moet ongebruikt zijn
  • Product in originele verpakking
  • Label IMEI & QR code MOET aan het horloge zitten
  • Horloge moet losgekoppeld zijn van de APP op uw telefoon
    Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen de retourkosten voor eigen rekening.
Ontkoppel daarnaast ook het horloge uit de gekoppelde app. Voor de meeste apps kunt u inloggen, dan gaat u naar mijn account. Daar ziet u de opties gekoppelde smartwatches staan, ontkoppel en verwijder het horloge.
  • Horloge moet schoon en hygiënisch retour gestuurd worden, wanneer dit niet het geval is zal het worden geweigerd. Helemaal in deze Corona tijd is het van belang dat alles gedesinfecteerd retour komt.
De retour kan pas worden verwerkt als alle onderdelen aanwezig zijn (m.u.v. de simkaart) en het label nog vast zit aan het horloge. Wanneer het label los is valt deze onder gebruikt en kunnen wij het horloge niet meer retour nemen.
GARANTIE
Garantie termijn is 3 maanden vanaf de aankoopdatum. Dit heeft betrekking op  technische software problemen. Schades die zijn ontstaan door eigen toedoen worden niet vergoed, evenals overladen batterijen, let daarom goed op de laadtips uit de handleiding.
Controleer goed of uw retour aan deze eisen voldoet en binnen de garantie valt. Een overladen batterij, val- of waterschade vallen NIET onder de garantie.
SCHADE EN PROBLEMEN
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.
Helaas kunnen we geen retourzendingen van uitverkoop artikelen of cadeaubonnen accepteren.
RESTITUTIE
We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.
RETOURADRES
Vermeld het artikel(product), het bestelnummer en de reden waarom je het product(en) wilt terugsturen. 
Stuur de retourzendingen naar:
Wiesba
T.a.v. Support + uw ordernummer
Nansenstraat 36
3902 KG Veenendaal
Bij het retourneren van een artikel is de klant verantwoordelijk voor de verzending en de verzendkosten. Indien het horloge door een productiefout niet meer werkt zullen de verzendkosten worden vergoed. 
We adviseren je om altijd uw track & trace en betaalbewijzen te bewaren. Een terugbetaling kan pas verwerkt worden nadat wij de producten in goede staat hebben ontvangen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die zonder track en worden gestuurd en niet aankomen.

Mocht u vragen hebben over leveringen of retouren dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail: Info@wiesba.com