U en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg.

Bent u op zoek naar een manier om altijd en overal in contact te blijven met uw kind of u ouders? Ontdek dan ons GPS Smartwatches, een geweldige oplossing om een extra oogje in het zeil te houden.

SOS-knoppen voor senioren en kinderen

De gebruiker kan vooraf ingestelde contacten gemakkelijk waarschuwen.

Werkt overal

Werkt in heel Europa.

Praktisch ontwerp

Onze GPS horloges voor kinderen en senioren geeft uw kind, vader/moeder een extra stukje vrijheid, terwijl het u rust en gemak biedt.

Bekijk ons assortiment en kijk welk model bij uw situatie past.

VOOR IDEREEN EEN OPLOSSING

Het is een fijn gevoel als u weet dat uw ouders of uw kind veilig zijn. Dat u weet dat ze kunnen genieten van hun vrijheid, zonder zorgen. En dat ze, als er wat gebeurt, ze op de knop kunnen drukken en meteen je stem horen.

Wordt met KPN prepaid simkaart T.W.V. €10 geleverd

Ontdek de nieuwe sensatie

Maak kennis met de nieuwste Senioren smartphone model van Wiesba: de D60 Senioren smartphone

Bereikbaar zijn voor vrienden en familie, zowel binnenshuis als buitenshuis? Met onze Wiesba Melefon D60 seniorentelefoon kunt u gebruikmaken van alle gemakken van een smartphone zonder te veel onnodige functies. De seniorentelefoon beschikt over een eenvoudig menu waarbij de voor u belangrijkste programma’s groot worden weergegeven met pictogrammen en tekst. Verder is de GSM voorzien van een noodknop, zodat uw dierbaren worden geïnformeerd in belangrijke situaties.

Bekijk product

Nieuwe 2024 generatie 4G smartwatch!

Nieuwe 2024 generatie 4G smartwatch voor senioren!

De WB68S is de nieuwste model met nieuwste technologie real-time GPS positionering.  De familie / verzorger koppelt het smartwatch met SOS knop eenvoudig aan de Nederlandse app. Via de app stelt u alles in en heeft u inzicht in de GPS locatie van uw dierbare.

Shop nu

1000mAh

Duur 72-96 uur in standby stand.

4G

Met ons 4G-netwerk bent u verzekerd van optimale dekking en functionaliteit.

Voor iedereen een passende oplossing!

Laat uw kinderen zonder zorgen buitenspelen

De Wiesba WB39 is ons beste model met het meeste werkgeheugen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, grijs en roze. Dit is een van de meest complete modellen in ons assortiment met een groot scherm en trilfunctie. Uiteraard bevat dit model ook Whatsapp. Aan de zijkant van het horloge zit een draaiknop die tevens als aan/uit knop functioneert.

Bekijk product

Wordt met KPN prepaid simkaart T.W.V. €10 geleverd

Ontdek de nieuwe senioren Tablet

Senioren tablets, ook wel ouderentablets genoemd, zijn tablets die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en vaardigheden van oudere gebruikers. Deze tablets maken technologie toegankelijk voor senioren die mogelijk minder ervaring hebben met computers en tablets.

Bekijk product

Nieuwe Model WB34S

De WB34S is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van senioren en alleen werkende, biedt hen een eenvoudige en betrouwbare manier om hulp te vragen in geval van nood.

Dankzij de ingebouwde GPS-systeem houdt het horloge nauwkeurig uw route. U kunt ook gemakkelijk mee bellen en videobellen. En ook spraakberichtjes en tekstberichtjes versturen.

Supersnelle GPS-locatie: Uitgerust met de nieuwste GPS-technologie voor nauwkeurige en snelle locatiebepaling.

Veiligheid voorop: Geo-fencing mogelijkheden waarmee u veilige zones kunt instellen. Ontvang meldingen wanneer uw dierbare deze zones verlaat of binnengaat.

Reclameloze app: Verbind met uw smartphone en ontvang directe meldingen. Eenvoudig te gebruiken app voor alle ouders, zelfs als u niet technisch onderlegd bent!

Tirer
Horloge is precies wat we er van verwachten. Op de mail de qr code ontvangen voor de handleiding en alles direct kunnen klaar maken. Op het moment hebben we er veel plezier van.
Kan er alleen maar positieve dingen over zeggen, Gps werkt goed, Nederlandse handleiding, en goede camera.ers...

Onze GPS horloges en SOS-trackers werken o.a. met: