U en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg.

Bent u op zoek naar een manier om altijd en overal in contact te blijven met uw kind of u ouders? Ontdek dan ons GPS Smartwatches, een geweldige oplossing om een extra oogje in het zeil te houden.

SOS-knoppen voor senioren en kinderen

De gebruiker kan vooraf ingestelde contacten gemakkelijk waarschuwen.

Werkt overal

Werkt in heel Europa.

Praktisch ontwerp

Onze GPS horloges voor kinderen en senioren geeft uw kind, vader/moeder een extra stukje vrijheid, terwijl het u rust en gemak biedt.

**Lieve Klanten,**

Wij hebben fantastisch nieuws! Ons team gaat binnenkort genieten van een welverdiende vakantie 🌴. Om ervoor te zorgen dat jullie allemaal op de hoogte zijn, willen we jullie graag informeren over onze vakantieperiode en wat dit betekent voor jullie bestellingen:

**Vakantieperiode:** 10 juli - 1 augustus

Tijdens deze periode zal ons team heerlijk uitrusten en ons magazijn zal tijdelijk gesloten zijn. Dit betekent dat bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, pas vanaf 2 augustus verwerkt en verzonden zullen worden.

**Belangrijke Data:**
- **Laatste verzenddag voor de vakantie:** 9 juli
- **Hervatting van verzending:** 2 augustus

Wij raden aan om je bestellingen zo snel mogelijk te plaatsen om vertragingen te voorkomen. Bedankt voor jullie begrip en geduld. We kijken ernaar uit om terug te keren met hernieuwde energie en jullie weer van dienst te zijn!

Heb je vragen of speciale verzoeken? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Wij wensen jullie allemaal een heerlijke zomer toe en zien jullie graag terug na onze vakantie!

Met vriendelijke groet,
Team Wiesba

Wordt met KPN prepaid simkaart T.W.V. €10 geleverd

Ontdek de nieuwe sensatie

Maak kennis met de nieuwste Senioren smartphone model van Wiesba: de D60 Senioren smartphone

Bereikbaar zijn voor vrienden en familie, zowel binnenshuis als buitenshuis? Met onze Wiesba Melefon D60 seniorentelefoon kunt u gebruikmaken van alle gemakken van een smartphone zonder te veel onnodige functies. De seniorentelefoon beschikt over een eenvoudig menu waarbij de voor u belangrijkste programma’s groot worden weergegeven met pictogrammen en tekst. Verder is de GSM voorzien van een noodknop, zodat uw dierbaren worden geïnformeerd in belangrijke situaties.

Meer info

Nieuwe 2024 generatie 4G smartwatch!

Nieuwe 2024 generatie 4G smartwatch voor senioren!

De WB68S is de nieuwste model met nieuwste technologie real-time GPS positionering.  De familie / verzorger koppelt het smartwatch met SOS knop eenvoudig aan de Nederlandse app. Via de app stelt u alles in en heeft u inzicht in de GPS locatie van uw dierbare.

Shop nu

1000mAh

Duur 72-96 uur in standby stand.

4G

Met ons 4G-netwerk bent u verzekerd van optimale dekking en functionaliteit.

Voor iedereen een passende oplossing!

Laat uw kinderen zonder zorgen buitenspelen

Ontdek de Wiesba WB15: het kinderhorloge dat verder gaat dan alleen stijl en ontwerp. Dit compacte tech-wonder is uw antwoord op een moderne, stressvrije manier van ouderschap, waarbij veiligheid en connectiviteit voorop staan. Vergeten zijn de dagen van voortdurende zorgen en onbeantwoorde oproepen; de WB15 is hier om een brug te slaan tussen de dynamische wereld van uw kind en uw behoefte aan gemoedsrust.

Met state-of-the-art GPS-tracking staat de WB15 garant voor real-time locatiebepaling van uw meest geliefden, zodat u altijd weet waar ze zich bevinden, zelfs als het avontuur roept. En het doet meer dan alleen volgen; het stelt verbindingen vast. Met een simpele druk op de knop kunnen uw kinderen u bereiken, waardoor deze smartwatch een essentieel communicatiemiddel wordt in een wereld die steeds mobieler wordt.

Meer info

Nieuwe 2024 Alarmknop

De Wiesba WB72S Alarmknop biedt directe hulp en gemoedsrust dankzij drie voorgeprogrammeerde noodnummers. In noodgevallen kan de drager eenvoudig op de knop drukken en onmiddellijk contact opnemen met een vooraf geselecteerde persoon, zoals een mantelzorger, buurvrouw of familielid, voor een snelle reactie. Een enkele druk op de knop activeert oproepen naar alle drie de nummers, wat een snelle en efficiënte hulpverlening mogelijk maakt.

Shop nu

Wordt met KPN prepaid simkaart T.W.V. €10 geleverd

Ontdek de nieuwe senioren Tablet

Senioren tablets, ook wel ouderentablets genoemd, zijn tablets die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en vaardigheden van oudere gebruikers. Deze tablets maken technologie toegankelijk voor senioren die mogelijk minder ervaring hebben met computers en tablets.

Meer info

Nieuwe Model WB34S

De WB34S is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van senioren en alleen werkenden, biedt hen een eenvoudige en betrouwbare manier om hulp te vragen in geval van nood.

Dankzij de ingebouwde GPS-systeem houdt het horloge nauwkeurig uw route. U kunt ook gemakkelijk mee bellen en videobellen. En ook spraakberichtjes en tekstberichtjes versturen.

Supersnelle GPS-locatie: Uitgerust met de nieuwste GPS-technologie voor nauwkeurige en snelle locatiebepaling.

Veiligheid voorop: Geo-fencing mogelijkheden waarmee u veilige zones kunt instellen. Ontvang meldingen wanneer uw dierbare deze zones verlaat of binnengaat.

Reclameloze app: Verbind met uw smartphone en ontvang directe meldingen. Eenvoudig te gebruiken app voor alle ouders, zelfs als u niet technisch onderlegd bent!

Tirer
Prima horloge, en echt uitstekende klantservice. Reageren snel en zijn zeer behulpzaam.

Remco. B

Dit is de beste uitvinding en is ook van topkwaliteit we hebben we hebben de WB62S gekocht voor ons vader, hij is 81 jaar en hij voelt zich hip en kan met een gerust hart buiten want er zit alles aan wat hij moet hebben moest er iets gebeuren en ook binnen kan hij vallen of is er iets heeft hij maar alarm te duwen en ik als zoon sta als eerste op de lijst om te rennen dus wij zijn super tevreden.

Erik. V

Na de bestelling werd de smartwatch WB33 heel snel geleverd ook zat deze in een nette stevige verpakking.Wat ik heel fijn vind is dat de smartwatch al gebruiksklaar geleverd word, super service! Het horloge kon meteen om de pols..

Nina. W

Onze GPS horloges en SOS-trackers werken o.a. met: