U en uw dierbaren zich veilig en gerust voelen, zowel thuis als onderweg.

Bent u op zoek naar een manier om altijd en overal in contact te blijven met uw kind of u ouders? Ontdek dan ons GPS Smartwatches, een geweldige oplossing om een extra oogje in het zeil te houden.

SOS-knoppen voor senioren en kinderen

De gebruiker kan vooraf ingestelde contacten gemakkelijk waarschuwen.

Werkt overal

Werkt in heel Europa.

Praktisch ontwerp

Onze GPS horloges voor kinderen en senioren geeft uw kind, vader/moeder een extra stukje vrijheid, terwijl het u rust en gemak biedt.

Bekijk ons assortiment en kijk welk model bij uw situatie past.

VOOR IDEREEN EEN OPLOSSING

Het is een fijn gevoel als u weet dat uw ouders of uw kind veilig zijn. Dat u weet dat ze kunnen genieten van hun vrijheid, zonder zorgen. En dat ze, als er wat gebeurt, ze op de knop kunnen drukken en meteen je stem horen.

Wordt met KPN prepaid simkaart T.W.V. €10 geleverd

Ontdek de nieuwe sensatie

Maak dan kennis met de nieuwste model: de WB15 kindersmartwatch met unieke eigenschappen. Kinderen spelen, sporten en gaan naar school. Het is onmogelijk om dag en nacht toezicht te houden. Als ouder wil je wel graag elk moment weten waar je kind is en snel kunnen waarschuwen bij een dreigende situatie. Dat is allemaal mogelijk met de WB15

Nieuw op voorraad - binnen 24 uur verzonden!

Bekijk product

Nieuwe 2024 generatie 4G smartwatch!

Nieuwe 2024 generatie 4G smartwatch voor senioren!

De WB68S is de nieuwste model met nieuwste technologie real-time GPS positionering.  De familie / verzorger koppelt het smartwatch met SOS knop eenvoudig aan de Nederlandse app. Via de app stelt u alles in en heeft u inzicht in de GPS locatie van uw dierbare.

Shop nu

1000mAh

Duur 72-96 uur in standby stand.

4G

Met ons 4G-netwerk bent u verzekerd van optimale dekking en functionaliteit.

Voor iedereen een passende oplossing!

Luxe SOS-knop

De WB62S is een moderne en zeer eenvoudig te bedienen GPS SOS-knop met een luxe afwerking. De GPS SOS-knop heeft stemondersteuning en kan zelfs de tijd uitspreken, wat erg prettig is voor ouderen. De GPS SOS-knop werkt met het 4G netwerk en heeft daardoor overal een goede ontvangst.

Bekijk product

Nieuwe Model WB34S

De WB34S is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van senioren en alleen werkende, biedt hen een eenvoudige en betrouwbare manier om hulp te vragen in geval van nood.

Dankzij de ingebouwde GPS-systeem houdt het horloge nauwkeurig uw route. U kunt ook gemakkelijk mee bellen en videobellen. En ook spraakberichtjes en tekstberichtjes versturen.

Supersnelle GPS-locatie: Uitgerust met de nieuwste GPS-technologie voor nauwkeurige en snelle locatiebepaling.

Veiligheid voorop: Geo-fencing mogelijkheden waarmee u veilige zones kunt instellen. Ontvang meldingen wanneer uw dierbare deze zones verlaat of binnengaat.

Reclameloze app: Verbind met uw smartphone en ontvang directe meldingen. Eenvoudig te gebruiken app voor alle ouders, zelfs als u niet technisch onderlegd bent!

Tirer
Horloge is precies wat we er van verwachten. Op de mail de qr code ontvangen voor de handleiding en alles direct kunnen klaar maken. Op het moment hebben we er veel plezier van.
Kan er alleen maar positieve dingen over zeggen, Gps werkt goed, Nederlandse handleiding, en goede camera.ers...

Onze GPS horloges en SOS-trackers werken o.a. met: