Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op zondag wordt niet geleverd dus bestellingen die op zaterdag voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden op maandag geleverd. Plaats je een bestelling op zaterdag na 15.00 uur dan wordt deze op maandag verwerkt zodat je de bestelling dinsdag ontvangt.

Bestellingen boven € 29,95- worden gratis verzonden (ook na eventuele retouren). Bij bestellingen onder € 29,95,- vragen wij € 7,25 verzendkosten. Op sommige artikelen geldt een extra verzendtoeslag. Dit gaat om artikelen die buiten de standaard verzendmaat vallen of te zwaar zijn. Geldt er een toeslag op een artikel dan wordt dit vermeld in je winkelmandje.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Heb je een bezorgpoging gemist of wil je weten wat je kan doen als jouw pakket beschadigd is bij ontvangst? Ga dan naar de pagina met veelgestelde vragen.